Spørgsmål og svar om lån

Spørgsmål og svar om at låne penge på nettet

Hvad er kravene for at tage et pengelån?

Hos de fleste låneudbydere er det et krav at du ikke er medlem af RKI eller lignende debitorkartoteker, men kravene er forskellige fra lån til lån. Hos nogle låneudbydere, kan der være krav til ting som f.eks. minimumsalder og fast indkomst. Her på Pengelånet.dk kan du nemt se de forskellige krav fra de forskellige låneudbydere.

Hvor hurtigt får jeg udbetalt pengene?

Der er ingen langsomme lån her på siden, og du kan være helt sikker på at du vil få udbetalt pengene hurtigst muligt. Ved de fleste lån bliver du godkendt med det samme, og du vil kunne se pengene på din konto den samme dag. Det hurtigste lån udbetaler pengene på så kort tid som 45 min.

Hvor mange penge kan jeg låne?

Du kan låne helt nede fra 100kr og op til hele 400.000, altså næsten en hav million. Det er selvfølgelig forskelligt hvor meget du kan låne fra de forskellige låneudbydere, men du bestemmer selv hvor meget du vil låne, og hvor længe du vil låne pengene.

Kan jeg ansøge om flere lån ad gangen?

Ja – du kan ansøge om lige så mange lån som du har brug for. Låneudbyderne kigger ikke på dine tidligere lån, så hvis du allerede har lån på andre lånesider eller i banken, så kan du sagtens ansøge om flere lån. Vi anbefaler at du søger flere steder ad gangen, da det øger dine chancer for at blive godkendt.

Er det sikkert at låne penge på nettet?

Ja – Låneudbyderne på denne side er helt sikre, og benytter sig af den nyeste form for sikkerhed så du trygt kan ansøge om et pengelån. Her bliver bl.a. brugt Nem-id og pengene bliver allesammen overført til din Nem-konto.