Mikrolån

Et mikrolån er et lille lån, eller også kaldet for et minilån, til dig som ønsker at låne lave beløb. Et mikrolån minder meget om kviklån eller smslån, bare med lavere beløb. Der er mange låneudbydere som tilbyder mikrolån, og heldigt for dig, så er konkurrencen stor – hvilket betyder lavere renter, flere valgmuligheder og bedre vilkår for dig.

[adservice-comparison-feed]

Mikrolån for unge

Mikrolån er især udbredt blandt unge, da det er små beløb man kan låne, og der er mange unge som lige står og mangler penge til mindre ting, som f.eks. en ny telefon eller studiebøger.

Et mikrolån ligger typisk på et lånebeløb mellem 500kr og 5000kr – kommer beløbet op over de 5000kr så nærmer det sig et minilån, som ligger på lidt højere beløb end mikrolån.

Du kan ansøge om mikrolån fra din computer, din tablet og endda også fra din mobiltelefon. Det vil sige, at du nemt kan ansøge om et mikrolån lige gyldigt hvor du befinder dig, hvilket gør dette lån meget populært, da elektronik er noget stort set alle nu om dage har ved hånden. Dette tiltrækker også unge, da de fleste unge bevæger sig over disse enheder, og det giver stor mulighed for at ansøge om mikrolån overalt i verden.