Skærmbillede 2016-07-14 kl. 16.09.28

Har du brug for et Pengelån?

Hvis du har brug for at låne penge, men synes markedet for lån på nettet er svært at gennemskue og forstå?

Så er du kommet til det rette sted på internettet. Pengelånet.dk er din helt uafhængige søgemaskine når det handler om pengelån på nettet.

Uanset om du leder efter Kontantlån, Forbrugslån, Pengelån, Kviklån, SMSlån, Lynlån, Rejselån, Flyttelån eller en anden type penge lån, så finder du dem her på siden.

At vi er en uafhængig forbrugertjeneste og lånesøgemaskine er din garanti for de bedste priser på lån og det sikrer dig 100% gennemskuelighed af markedet og de mange forskellige udbydere der er til stede i Danmark.

Pengelånet.dk’s Mission

Vores mission her på Pengelånet.dk er at hjælpe danske forbrugere med at danne sig et overblik over det, til tider, forvirrende lånemarked i Danmark. Ved at tilbyde almindelige forbrugere at sammenligne de mange forskellige lånetyper direkte med hinanden i deres internetbrowser tror vi på at vi kan hjælpe forbrugeren med at spare både tid og penge ved låneansøgningen.

Vi tror på, at viden er magt og at vi med vores mange artikler om penge og økonomi forbedrer vilkårene for den enkelte forbruger og skaber større opmærksomhed omkring fordele såvel som faldgrupper ved at låne penge online.

En grundsten i vores daglige virke er, at det skal være nemt og gennemskueligt for folk uden økonomisk ekspertise at låne penge på en fornuftig og holdbar måde. Dette opnåes ved først og fremmest at tilbyde viden om emnet og dernæst en overskuelig mulighed for at sammenligne de forskellige tilbud direkte med hinanden.

 Disclaimer

Pengelånet.dk tager forbehold for, at der kan være trykfejl, såvel som ændringer i alt fra vilkår og betingelser til rentesatser og ÅOP ved de forskellige udbydere. Derfor gør vi opmærksom på at det er vejledende information du finder her på siden. Den endelige pris og vilkår for dit lån får du at vide fra udbyderen af lånet når du besøger dennes hjemmeside.

Bemærk ligeledes at Pengelånet ikke udbyder lån, men udelukkende fungerer som en gratis sammenligningstjeneste for forbrugeren.

Kontakt pengelånet

Har du brug for at kontakte redaktionen på Pengelånet.dk er du velkommen til at kontakte os på:

Kontakt@pengelånet.dk